За връзка
+359 89 200 7979

Product was successfully added to your shopping cart.

История

„Лимекс Трейдинг“ ЕООД е вносител и дистрибутор, който стартира своята дейност през 1992 година. От тогава досега благодарение на дългогодишните усилия и постоянство има изградена складова мрежа в по-големите градове на България. Като с всяка изминала година разширява портфолиото си от продукти, за да може да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти.

С всяка изминала година Лимекс се старае да повишава качеството на обслужването и сервизните дейности, които предоставя. Благодарение на дългогодишния си опит и позициониране на пазара, „Лимекс Трейдинг“ ЕООД се  доказала като надежден и сигурен партньор, дори в най-трудните моменти.

Фирмата разполага със собствени складови бази и търговски представители в големите центрове в България с богата складова наличност и професионално подготвен персонал, за да можем да отговорим на очакванията на всеки бизнес.

Финансовата сила на фирмата, креативните възможности и отговорността на управляващия екип са ни спечелили имиджа на коректен партньор.

Ще се радваме да се присъедините към нашите контрагенти, за да можем заедно да вървим към успешни и дълготрайни взаимоотношения.